DatingForumNederland

Gratis forum voor singles waar je andere singles op een relaxte manier beter kunt leren kennen, gezellig kletsen, en wie weet, vind je hier wel je date!


  Forum Regels & Doel - LEZEN VOOR POSTEN AUB

  Deel

  Admin
  Admin

  Posts : 2
  Join date : 02-06-15

  Forum Regels & Doel - LEZEN VOOR POSTEN AUB

  Bericht van Admin op di jun 02 2015, 20:40

  FORUM DOEL
  Ook zo moe van dating-sites, urenlang foto's kijken, chats die nergens heen gaan? Of weer uren 'verspild' met chatten met iemand die niet blijkt te zijn wie hij/zij zegt te zijn?
  Ik ook!
  Op een forum kun je met een groep gewoon relaxt uitwisselen en leer je elkaar vaak op een veel fijnere en betere manier kennen. Niet meteen de druk van één op één uitwisselen. En dan blijkt degene achter de foto vaak héél anders dan je op het eerste zicht dacht. Mooi toch!

  Doel is dus een fijne - en vooral gratis - plek te hebben waar je kunt uitwisselen en kletsen met andere singles, andere singles beter kunt leren kennen en wie weet, vind je zo wel dé date!
  Een plek voor serieuze dingen en vragen, maar ook voor humor.

  Het is niet de bedoeling oproepjes te plaatsen voor dates en/of intieme dates.
  Daar zijn genoeg sites voor, dergelijke posting worden dan ook verwijderd.

  Het is een geheel gratis, niet commercieel forum. Dat houdt ook in dat er geen dating-site gadgets zijn (matchen, eigen profielpagina enz.), daar deze doorgaans geld kosten.
  Je kunt desgewenst bij het Voorstel topic een soort profiel maken en een paar foto's posten.


  DE FORUM REGELS zijn er om er voor te zorgen dat de sfeer op het forum vertrouwd en vriendelijk is, opdat iedereen plezier kan hebben in en met de gesprekken.

  Lees a.u.b. de regels helemaal door!

  FORUM REGELS
  A) UITSLUITEND NEDERLANDSE postings in de forums! Anderstalige posting worden verwijderd. Een quote is toegestaan.

  B) Dit is GEEN forum voor seksuele uitlatingen of seksdates. Dergelijke postings worden zonder verdere berichtgeving verwijderd.

  C) FORUMNAAM dient aan fatsoensnormen te voldoen (niet seksueel, aanstootgevend, denigrerend etc.)

  D) AVATAR: dient aan fatsoensnormen te voldoen (niet seksueel, bloot, aanstootgevend, denigrerend etc.)

  E) FOTO'S: Niet groter dan 800 x 800 pixels! Anders ontploft het forum, kost ook teveel serverruimte.

  1) Geen andere leden aanvallen, beledigen of ander laatdunkend gedrag. Een bericht of onderwerp kan besproken worden, maar niet de poster zelf - GEEN UITZONDERINGEN. Indien je wel zo behandeld wordt door een andere gebruiker, meldt dit dan aan de admin. Ga niet de ander beledigen of aanvallen, daar worden ook maatregelen tegen getroffen opdat dergelijke situaties niet uit de hand lopen.

  2) Topics die gestart worden met de bedoeling te denigreren, discrimineren of andere leden buiten te sluiten, of leden van specifieke groepen zijn verboden. Dergelijke onderwerpen worden onmiddellijk verwijderd en kan resulteren in banning van de originele poster.

  2a) Nr 2 betreft ook een ander lid volgen op het forum, roddels verspreiden, privé uitwisseling openbaar maken/bespreken op het forum etc. Hou het drama van de forums!

  3) Het is niet toegestaan om privé berichten en/of email van het beheer of een ander forumlid op het forum te posten of bespreken.

  4a) Geen expliciete, seksuele, beledigende of vulgaire taal. Daar zijn genoeg andere sites voor.

  4b) Links en/of plaatjes van en naar storend of beledigend materiaal worden onmiddellijk verwijderd, de poster krijgt een maatregel, variërend van waarschuwing t/m banning.
  Geen naakt, geen obsceniteiten, gebaren, suggestieve foto's of materiaal van illegale activiteiten.

  Deze regel zal strict worden nageleefd opdat het niveau van het forum goed blijft.

  5) Geen denigrerende of beledigende uitlatingen t.a.v. geslacht, ethniciteit, religie, seksuele voorkeur, lichaamstype of intelligentie niveau.

  6) Aandachttrekkerij-onderwerpen die alleen dienen om aandacht op jezelf te vestigen zijn niet toegestaan. De forums wordt aangeboden voor het plezier van alle leden, zijn niet voor één lid bedoeld.

  Uitzondering is het Voorstel topic waar je jezelf kunt voorstellen aan andere leden.

  7) Een onderwerp hijacken door off-topic te gaan, wordt als onbeschoft beschouwd. Blijf bij het onderwerp van de eerste posting. Enige 'afdwalingen' worden toegestaan, daar dit in elk gesprek gebeurt. Maar leden die expres onderwerpen van andere kapen worden wel gewaarschuwd en de betreffende postings mogelijk verwijderd.

  8 ) voor eigen veiligheid is het niet toegestaan persoonlijke informatie op het forum te plaatsen, zoals telefoonnummers, email etc. etc. Indien er behoefte ontstaat daartoe, dient dit per privé bericht te gebeuren.

  9) Hou bij posten wettelijke regels in de gaten. Denk hierbij o.a. aan copyright. Leden zijn verantwoordelijk voor hun eigen gedrag en postings, maar we willen het forum relaxt en wettelijk oké houden.

  10) Adverteren van en linken naar van andere/eigen sites voor wat voor gewin dan ook, is niet toegestaan.
  Links naar andere sites die bijdragen aan een gesprek, kunnen wel. Denk aan een link naar informatie betreffende het topic, een muziekvideo etc.
  Postings met links die niet voldoen aan de forumregels, worden verwijderd.

  11) Post in het juiste forum om het overzicht te behouden.

  12) Meerdere profielen zijn niet toegestaan. Leden die deze regel overtreden, kunnen al hun profielen verwijderd / geband hebben.

  13) Het forum is niet de geschikte plek voor mensen met een depressie of andere serieuze aandoening / probleem. Het beheer en leden zijn geen deskundigen. In geval van nood zoekt u het beste professionele hulpverlening.

  14) Afscheid topics als "Ik ga weg" zijn niet toegestaan en worden verwijderd.
  Je kunt komen en gaan wanneer je wilt, als je afscheid wilt nemen van vrienden kan dat per PB of email.

  15) Op het forum beslissingen van het team bespreken of in twijfel trekken is niet toegestaan en dergelijke topics worden verwijderd.
  Indien er een probleem is, is het forum niet de geschikte plek. Richt je tot het beheer voor met vragen.

  16) Deze regels zijn een richtlijn voor leden en voor het beheer. In bepaalde gevallen kan er anders besloten worden, afhankelijk van de situatie.

  Dank je voor je medewerking en veel plezier op Dating Forum Nederland!

   Het is nu za jan 19 2019, 05:33